Gisteren weer een super mooie dag gehad met elkaar. Rond 12:15 begonnen we met gebed en aanbidding. Ruben deelde tijdens het gebed over het loslaten van onze eigen dingen en het positioneren van ons hart voor Gods troon in aanbidding. Dit zodat Jezus ons hart kan vullen en verfrissen met zijn krachtige liefde. Daarna hebben we een goede tijd van hartstochtelijke aanbidding gehad naar God onder leiding van Buddy en Arthur. Mooi om te ervaren dat als we met een puur en dankbaar hart tot God naderen we mogen ervaren dat Hij daadwerkelijk in ons midden is en beweegt.

Na een tijd van aanbidding sprak Daniel Chelihi over zijn getuigenis. Hoe hij van Moslim tot Jezus was gekomen. Over hoe de cultuur van Gods koninkrijk zo drastisch anders is dan van andere religies zoals de Islam. Dat de Islam in de basis voorkomt uit een cultuur van trots. Maar dat het Christendom daarentegen gaat over genade: de onverdiende goedheid van God. Dat Jezus meer is dan een profeet namelijk de zoon van God. Boven gaf Hij ons de woorden: Ik ben de weg, de waarheid, en het leven. Dus als we werkelijk willen leven en vrijheid willen ervaren we puur en alleen Jezus nodig hebben.

Het oude is voorbij en het NIEUWE is gekomen, halleluja! We lopen niet langer in de duisternis maar we mogen het licht dat in ons is verspreiden. Voordat we de straat opgingen baden we specifiek nog om Moslims te bereiken.

 

[mepr-show rules=”3806″ unauth=”both”]

 

Vervolgens zijn we uitgegaan met een groep van 7 geloofshelden met als steun in de rug een gebedsteam van 3 man die voor ons baden tijdens het evangeliseren.

Al direct werden Xander en Ruben bepaalt bij een groep jongens die een bachelorette party hadden. Na laagdrempelig met ze in gesprek te gaan konden we vertellen over Jezus. Toen bleek dat ze Christenen waren vroeg de leider van de groep of zij eerst voor ons mochten bidden en wij daarna voor hun. Dat was een mooie en gezegende ervaring. Achteraf zij iemand van gebedsteam een beeld te hebben gehad van een party bij het plein, zonder dat we nog een getuigenis gedeeld hadden. Mooi om te zien hoe God zo werkt.

Verder heeft Ruben nog kunnen bidden voor een tweetal moslims. Beiden moslims werden aangeraakt door de genade van God. Door het aanhaken op Jezus als Zoon van God en het volbrachten werk van Jezus aan het kruis voor hun zonden en vrijheid zijn ze aan het denken gezet. Daarnaast kwam Ruben nog in contact met een Marrokaanse man die teleurgesteld was in God en elke vorm van Religie. Hij heeft hem kunnen zegenen met de woorden dat God hem op het oog heeft en Zijn liefde aan Hem wil tonen. En dat wanneer hij vraagt naar God dat God hem zal laten zien dat hij echt is.

Daarnaast spraken Jacques, Daniel, en Liset met een man die al eerder van Jezus gehoord had maar nog niet zijn hart aan de Heer had gegeven. Jacques werd er bij bepaald dat hij last van zijn knieën had waarna er gebeden werd voor zijn knieën. Na het gebed ging het beter.Daarnaast haakte Daniel in op het kiezen voor Jezus. Uiteindelijk gaf deze man zijn hart aan de Heer. Prijs God!

Ook Arthur en Sebastiaan hadden een gezegende tijd op straat. Ze hadden voor veel mensen kunnen bidden met in het bijzonder meerdere koppels.

Later hebben we nog met elkaar gedeeld wat God had gedaan op straat, en wat Hij had gesproken tijdens het bidden. Het was bijzonder  hoe de beelden die tijdens het gebed naar voren kwamen direct van toepassing waren bij het evangeliseren in de praktijk. Prachtig hoe God werkt!

Lijkt het jou leuk om er de volgende keer ook bij te zijn? Dan ben je natuurlijk van harte welkom. 14 maart is de volgende Praise Arise vanaf 12:00 bij Oudezijds voorburgwal 65 in Amsterdam (the tabernacle).
Zet de datum alvast in je agenda. Het zal weer een mooie tijd worden van aanbidding en evangelisatie in de aanwezigheid van Jezus. Tot dan!

Hieronder nog wat foto’s van de dag:

[/mepr-show]

en_USEnglish

Pin It on Pinterest

Share This
FlowRisen

FlowRisen

Live life to the full with Christ.

I will be back soon

FlowRisen
Hi! Welkom op de website van flowrisen. Wil je contact met ons opnemen per chat, stuur ons dan een berichtje via facebook. Je gaat direct naar onze facebook pagina via de onderstaande knop.
Messenger