Toerusting initiatieven

FlowRisen brengt graag verschillende initiatieven bij jou onder de aandacht die jou kunnen ondersteunen bij evangelisatie. Bekijk ze hieronder.

SchoolForEvangelism.com

De School For Evangelism (online) helpt je om flexibel te groeien in evangelisatie waar en wanneer je maar wilt. Aan het eind van de verschillende cursussen op SchoolforEvangelism.com kan je een persoonlijk certificaat opvragen van voltooiing.

FlowRisen School For Evangelism (fysiek)

De FlowRisen evangelisatieschool helpt jou om actief te evangeliseren op de manier waar God je voor roept. De koppeling tussen theorie en praktijk en de toegankelijkheid voor Christenen met verschillende achtergronden maken deze school een absolute aanrader.

Youversion Bible app

De handige bijbel app voor jezelf voor onderweg. Ook is deze app fantastisch om mensen die geinteresseerd zijn in God of de bijbel naar te verwijzen. Daarbij zijn de leesplannen bijvoorbeeld zeer aan te raden.

Geloofsinspiratie.nl

Een interessant en creatief platform van FlowRisen Ministries met toffe Christelijke content voor zowel niet gelovigen als gelovigen.

 

 

 

U

FlowRisen Kerkzoeker

De meest uitgebreide kerkzoeker van Nederland. Handig online bereikbaar. Voor Christenen die op zoek zijn naar een kerk of mensen die geinteresseerd zijn om een kerk in de buurt te vinden.

 

 

Evangelisatie ondersteuning

FlowRisen biedt evangelisatie ondersteuning aan voor kerken en andere christelijke organisaties. Denk hierbij aan spreekbeurten en trainingen.

 

 

Bouw jij met ons mee?

Als vrijwilliger of donateur kan je ons onwijs helpen bij het uitvoeren van de bovenstaande initiatieven. Al het geld en alle inspanningen zijn voor Gods Koninkrijk.

nl_NLNederlands

Pin It on Pinterest

Share This
FlowRisen

FlowRisen

Live life to the full with Christ.

I will be back soon

FlowRisen
Hi! Welkom op de website van flowrisen. Wil je contact met ons opnemen per chat, stuur ons dan een berichtje via facebook. Je gaat direct naar onze facebook pagina via de onderstaande knop.
Messenger