Verslaggeving activiteiten

FlowRisen Ministries organiseert periodiek diverse activiteiten voor jongeren. De activiteiten zijn afgestemd op jongeren tussen de 15 en 25 jaar oud.  Naast dat de activiteiten dienen voor de geestelijke opbouw van jongeren wordt er ook tijd besteed aan socialisering. Het doel van alle bijeenkomsten en activiteiten is dat jongeren Jezus (beter) leren kennen en leren uitstappen om Hem bekend te maken. Hierbij staat fellowship met elkaar naar God centraal. We vertrouwen op de leiding van Heilige Geest om jongeren te ondersteunen in hun geloofsontwikkeling. 

In ieder geval een keer in het halfjaar organiseert FlowRisen een aanbiddingsavond (worship night) zelfstandig of in samenwerking met andere christelijke instanties.  Hier worden zoveel mogelijk jongeren voor uitgenodigd om samen Jezus te aanbidden. Daarnaast is er bij een aanbiddingsavond ruimte voor gezelligheid, relaxen met elkaar, en wat eten en drinken.

Op de tweede plaats is het verlangen er om een ontdekkingsgroep voor jongeren te organiseren wanneer hier animo voor is, naast de fellowship groepen. Hierin is er ruimte voor jongeren om samen te praten over het geloof, nieuwe dingen te ontdekken uit de bijbel, en om samen te bidden voor openbaringen van God. Op deze manier staat de ontdekkingsgroep voor een stukje verdieping in het geloof. De ontdekkingsgroep zal worden geleid onder een centraal thema, waaronder verschillende geloofsonderwerpen aan bod komen, en er ruimte is voor vragen die jongeren hebben over bepaalde zaken.

Op de derde plaats organiseert FlowRisen evangelisatie acties op straat waaronder jongeren de mogelijkheid krijgen om te leren vertellen over Jezus, te bidden voor mensen, en uit te stappen in geestelijke autoriteit. Hoewel de straat geen blauwdruk is voor uitstappen in geloof geloven we wel dat het een zeer verrijkende vorm is voor jongeren (die er aan toe zijn) om eens uit te stappen voor deze ervaring. Uiteraard is een stuk begeleiding, toezicht, en evaluatie hierbij belangrijk.

Structurele fellowship avonden
– Iedere week op donderdag avond in de hooiberg (gagelweg 4 te wilnis) een fellowship avond met een toffe groep enthousiaste mensen.

– Om de week op dinsdag avond bij “de bovenkamer” (Poeldijk 9, te Breukelen”) een fellowship avond met een groep enthousiaste mensen.

Voor de exacte datums en meer informatie omtrent deze avonden kan de facebook pagina van FlowRisen worden geraadpleegd.

Toekomst
We gaan verder door met deze drie soorten activiteiten: ontdekken, aanbidding, en evangelisatie. Deze activiteiten zullen in de toekomst worden ondersteund door meer activiteiten daar waar de capaciteit toereikend is. 

Locatie
De meeste bijeenkomsten en activiteiten vinden in eerste instantie plaats in de hooiberg, te Gagelweg 4, in Wilnis. Daarnaast vinden er ook activiteiten plaats in de Bovenkamer, poeldijk 9 te Breukelen, Voor evangelisatie acties maken we gebruik van een gebouw die tot onze beschikking is, op de plaats waar een bijeenkomst of event wordt georganiseerd. De adresgegevens van de plaats waar we zullen verzamelen voor een event worden uiterlijk 1 week van tevoren bekend gemaakt via facebook.

*Voor meer inzicht/afwijking in de real-time activiteiten kan de facebook pagina van Flowrisen Ministries worden bekeken via de volgende link: https://www.facebook.com/flowrisen/.