Steun ons

Wilt U ons helpen een verschil te maken?

Hoe kunt U ons steunen?
U kunt ons steunen door een donatie te doen via paypal. Dit is mogelijk door op deze pagina naar beneden te scrollen en de gegevens in te vullen. Daarnaast is het mogelijk om rechtstreeks een bedrag over te maken vanaf uw eigen bank naar het bankrekening nummer: NL80 RABO 0307 9144 45. Via uw bank kunt u aangeven om ons te steunen met een eenmalige gift of een periodieke donatie. Wij zijn een ANBI stichting. Dit houdt in dat uw giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Waarom FlowRisen steunen?
Als stichting hebben we geld nodig om door te kunnen gaan met het organiseren van verschillende activiteiten die aansluiten op de roeping van God die wij hebben mogen ervaren. Deze roeping komt tot uiting in drie belangrijke pijlers:

     1. Getuigen
Getuigen door verschillende activiteiten te organiseren onder het motto “met jongeren voor jongeren”. Op deze manier zullen we getuigen dat Jezus leeft.

     2. Eenheid
Interkerkelijk samenwerken met partijen om jongeren te betrekken bij het evangelie en jongeren de mogelijkheden te geven om uit te stappen in geloof.

     3. Herstel
Bijdragen aan een stuk herstel tussen enerzijds jongeren generaties in Christus, en anderzijds bijdragen aan een stuk herstel tussen een jongeren generatie en ouderen generatie in Christus.

Bouwt u met ons mee?

 

Select Payment Method
Loading...
Personal Info

Donation Total: €10