Over Flowrisen

"Wij zijn een non-profit organisatie die bestaat uit enthousiaste mensen die van God houden en een passie hebben voor mensen, ieder op zijn eigen manier. We geloven niet in religie, maar wel in een levende relatie met God door Jezus Christus. Verder geloven wij dat Jezus de weg, de waarheid, en het leven is.

Ook geloven wij dat Jezus is gestorven voor ons vanuit Zijn onvoorwaardelijke liefde en is opgestaan uit de dood zodat wij door geloof in Hem nieuw leven kunnen en mogen ontvangen. Doordrenkt van die pure liefde ervaren wij bewogenheid om uit te reiken naar mensen om ons heen, en voelen wij ons geroepen om een bemoedigende en opbouwende stem te zijn voor mensen in heel Nederland".


Onze Missie & VisiE

Christenen activeren en inspireren om het evangelie van Jezus uit te dragen  zodat Gods koninkrijk verder zal doorbreken in Nederland.

Dit doen we door het organiseren van evangelisatie events zoals Jesus Outreach (toerusting kerken en christelijke groepen) en Praise Arise (interkerkelijk evangelisatie event). Daarnaast verbinden we je graag met een evangelisatiegroep bij jou in de omgeving als je passie hebt om te evangeliseren op de manier waar God je voor roept met onze online evangelisatiegroep zoeker. Om Christenen toe te rusten en mensen die geïnteresseerd zijn in Jezus op weg te helpen bieden we bovendien gratis online tools aan zoals een kerkzoeker en een geloofsinspiratieplatform. Dit om dagelijks geïnspireerd te raken door de boodschap van Jezus en deze vervolgens uit te gaan dragen in het dagelijks leven.

~|child~|font-awesome~|solid

Toerusten

Activiteiten organiseren die je dichter bij Jezus brengen.

~|lightbulb-o~|font-awesome~|outline

Inspireren

Een geloofsinspiratie platform om geinspireerd te worden met toffe video’s en blogs.

~|heartbeat~|font-awesome~|solid

Uitreiken

Samen uitstappen om de boodschap van Jezus de wereld in te brengen.

Achtergrond geloofspunten

Jezus

Jezus de zoon van God is: gestorven aan het kruis en opgestaan uit de dood. Hij leeft tot in eeuwigheid.

De weg

Jezus de weg, de waarheid, en het leven is.

God

God een is: Vader, Zoon, en Heilige Geest.

Redding

Redding alleen in en door Jezus Christus mogelijk is.

Koninkrijk

Gods koninkrijk zal toenemen op aarde.

Wederkomst

Een toekomstige wederkomst van Jezus Christus zal plaatsvinden.

Gehenna

Dat er een plaats is van afwezigheid van God, de gehenna.

Kerk

God zijn kerk volwassen wilt maken en wilt gebruiken om een verschil te maken in de maatschappij.

Relatie

Iedereen wordt geroepen om een persoonlijke intieme relatie met God de Vader te hebben, en vanuit hieruit te leven.

Plan

God een uniek plan en een unieke bestemming heeft voor ieder mens.

Glorie

God zijn kinderen wilt gebruiken om zijn glorie te verspreiden.

Wie we zijn

Het bestuur

We zijn passievolle mensen meteen hart voor Jezus en mensen. We geloven dat we met elkaar kunnen bijdragen aan Gods koninkrijk op aarde, ieder met zijn eigen gaven en talenten. Samen zijn we op weg om Gods doelen voor ons leven te bereiken onder leiding van de Heilige geest. 

 

Ruben Koek

Ruben Koek

Voorzitter

Mijn naam is Ruben Koek. Vanaf mijn 18e ben ik passievol Christen, nadat ik tot bekering door een aanraking van God. God heeft op mijn hart gelegd om jongeren in Nederland en ver daarbuiten te bereiken met een boodschap van het evangelie. Dat betekent onvoorwaardelijke liefde voor iedereen in handbereik. Ik geloof dat iedereen een vol leven kan ervaren door het kennen en bekend maken van Jezus Christus met zijn/haar gaven, talenten, geloof, en passie. Binnen FlowRisen ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten van de organisatie en tevens voorzitter in het bestuur.

Linsey Haaksman

Linsey Haaksman

Secretaris

Mijn naam is Linsey Haaksman. Ik heb een passie voor jongeren en Jezus. Dit sloot mooi aan op de visie van FlowRisen, waardoor ik betrokken ben geraakt. Zelf leid ik graag geloofsgroepen en bemoedig ik jongeren om een relatie met Jezus aan te gaan. Ik geloof dat we samen een verschil kunnen maken voor een jongeren generatie in Nederland met het FlowRisen platform. Binnen FlowRisen ben ik verantwoordelijk voor de communicatie naar buiten toe, en secretaris van de organisatie.

Ruben Kluijver

Ruben Kluijver

Penningmeester

Mijn naam is Ruben Kluijver. Ik vind het prachtig mooi om te zien hoe jongeren veranderen door het kennen van Jezus. Dit sluit mooi aan om het motto van Flowrisen: Live life to the full. Met mijn financiële achtergrond en ervaring ben ik verantwoordelijk voor de financiën van FlowRisen, in de rol van penningmeester.