Wat was het een fantastische vruchtbare dag in Alphen aan den Rijn!
Al direct toen we aankwamen in Alphen aan den Rijn stond er een groepje mensen klaar om met ons in gesprek te gaan. In het bijzonder was er een man van in de 60 die in een rolstoel zat en erg open was. Hij had al wat ervaringen met mensen die voor Hem hadden gebeden maar vond geloven in God toch wat ver gezocht. We vroegen of we voor hem mochten bidden en dat mocht. We hebben toen leven gesproken over zijn Lichaam, geest en ziel. En we mochten hem wijzen op het feit dat alleen Jezus hem rust geeft in zijn hart en gedachten. Verder hebben we hem een mooie flyers meegegeven om na te denken over zijn redding. Meneer was geraakt door de boodschap en ging er verder over nadenken gaf Hij aan. 

Eenmaal binnen in het buurtcentrum gingen we eerst lekker connecten met elkaar onder het mom van kennismaking, goede gesprekken en het afstemmen van de dienst met getuigenissen en de band. Vervolgens gingen we God aanbidden in de vorm van zang en gebed. Hieronder een korte video en een foto hiervan.  Heerlijk om met elkaar in eenheid in Gods aanwezigheid te komen.

 

Hierna deelden verschillende mensen aan de hand van de bijbel een bemoedigende boodschap.
Hieronder een aantal video’s hiervan.

Een deel van de Inbreng van Daniel:


En een interessante inbreng van Arthur:

 

Na de bemoedigingen en aanbidding zijn we in drie verschillende groepen de straat op gegaan naar het centrum van Alphen aan de Rijn en hebben we ons verdeeld over drie verschillende gebieden bij het centrum. In het centrum werden velen flyers uitgedeeld met het volledige evangelie erop, werd het evangelie gepredikt en werd er gebeden voor de zieken in Jezus naam. Bekijk hieronder twee toffe video’s die hier een impressie van geven. 

Na gebed heeft een man geen last meer van rugpijn met als resultaat dat Hij weer kan bukken en geen scootmobiel meer nodig heeft! Dank u wel Jezus!


Prediking van het evangelie in de winkelstraat van Alphen aan den Rijn

 


Wat heeft God verder op straat gedaan?
– Een man genaamd Jakob heeft de Heer aangenomen onder belijdenis van zijn zonden en gevraagd of de Heilige Geest in zijn leven zou komen. Hij wilde ook wel contact om eens naar een gemeente te gaan. Super gaaf!
– Er is met een moslim man, genaamd Adam gepraat en hij is uitgedaagd om aan God te vragen wie de Here Jezus nu echt is, of Hij meer is dan een profeet. Hij is bemoedigd en gaat op onderzoek uit!
– Iemand die bijna niet meer kon lopen en in een scootmobiel zat kon weer lopen.
– De politie kwam in de winkelstraat langs waar gepredikt werd maar ze zijn voorbij gelopen aan broeders die luidkeels aan het prediken waren waardoor de boodschap door gepredikt kon worden. Erg bijzonder!
– 6 personen gaven in totaal hun leven aan Jezus omdat ze Hem echt wilde volgen. Prijs God!
– Twee Jehovah getuigen bemoedigt en aan het denken gezet met de boodschap dat er alleen redding is door Jezus en dat dat Gods geest nog steeds mensen geneest en vrij zet wanneer wij bidden in Jezus naam. En dat hetzelfde vuur van de Heilige Geest dat vroeger over de discipelen kwam ook over ons als discipelen (vandaag de dag) kan komen om de werken van de duisternis af te breken. Halleluja!
– Verder zijn twee Moslim mannen gesproken die Jezus zagen als profeet. Ook hen de fantastische boodschap vertelt dat Jezus de enige weg, waarheid en leven is. Dat alleen Hij eeuwig leven geeft. Bovendien uitgelegd dat alleen door de genade van Jezus Christus de weg is vrijgemaakt naar God. 

Na afloop van het evangeliseren…
Hebben we lekker met elkaar de getuigenissen met elkaar gedeeld en heerlijk gegeten, zoals hieronder te zien is.

Tot de volgende keer Alphen aan den Rijn.. nu is de volgende Outreach op 10 oktober 2020 in Amsterdam. We zullen bij elkaar komen bij: Oudezijds Voorburgwal 65, 1012 EK Amsterdam. We beginnen om 12:00. Je bent van harte welkom!

Wellicht tot dan en Gods rijke zegen!

Team FlowRisen
 

FlowRisen - Logo trp
nl_NLNederlands

Pin It on Pinterest

Share This
FlowRisen

FlowRisen

Live life to the full with Christ.

I will be back soon

FlowRisen
Hi! Welkom op de website van flowrisen. Wil je contact met ons opnemen per chat, stuur ons dan een berichtje via facebook. Je gaat direct naar onze facebook pagina via de onderstaande knop.
Messenger