Op donderdag 23 januari 2020 werden we door de Stadskerk in Groningen uitgenodigd om iets te vertellen over evangelisatie en een getuigenis te geven van wat Jezus via ons in Amsterdam doet. We gingen met een team van vijf broeders naar Groningen. Deze dag was de afsluiting van een tweewekelijks gebed en vasten tijd van de stadskerk. Toen we aankwamen, merkten we ook een sterke aanwezigheid van de Heilige Geest op deze locatie. Gebed en evangelisatie gaan hand in hand en versterken elkaar.

Buddy begon de Meeting met het aanbiddingsnummer “Jezus overwinnaar”.

Thomas gaf vervolgens een stuk onderwijs over evangelisatie. Hij vroeg toen om iets te vertellen over evangelisatie en wat Jezus door ons heen doet in Amsterdam. Verder haalde hij Markus 16: 15-18 aan met als bemoediging te gaan doen wat Jezus ons vraagt om te doen. Met deze boodschap mogen de gelovigen worden toegerust en worden geactiveerd om evangelisatie toe te passen als levensstijl. Dit betekent dat overal waar we komen we mensen vrijmoedig mogen vertellen over het levende woord van God onder leiding van de Heilige Geest. Dan zullen we zien dat een leven met God waarlijk een vreugdevol avontuur is!

Met onze groep hebben we de jongeren hierna mogen vertellen over de werking en toepassing van woorden van kennis, het uitspreken/proclameren van genezing, en het bouwen van relaties als belangrijke evangelisatietools op basis van de bijbel. Arnt en Daniel hebben verder de jongeren nog toegesproken over hoe ze kunnen uitstappen in gebed voor genezing. Vervolgens werden er 5 groepen ingedeeld voor vijf locaties. Op de locaties begonnen we met gebed om Jezus overwinning en bescherming te proclameren over het gebied. Daarna werd er op iedere plek 2 uur lang ge√ęvangeliseerd. Veel mensen zijn op deze manier bereikt in Groningen en bemoedigd om Jezus te zoeken.

Toen we terugkwamen, deelden verschillende mensen getuigenissen van wat Jezus had gedaan op straat. Mensen werden gered, genezen en aangemoedigd. Super gaaf om de toenemende mate van vrijmoedigheid te zien onder de jongeren die deelnamen aan de outreach.

We zijn de Stadskerk en het Jesus Outreach-team dankbaar voor deze glorieuze dag. Alle eer, lof, een aanbidding komt alleen Jezus toe.

nl_NLNederlands

Pin It on Pinterest

Share This
FlowRisen

FlowRisen

Live life to the full with Christ.

I will be back soon

FlowRisen
Hi! Welkom op de website van flowrisen. Wil je contact met ons opnemen per chat, stuur ons dan een berichtje via facebook. Je gaat direct naar onze facebook pagina via de onderstaande knop.
Messenger