Doneren

Hoe kunt u ons financieel ondersteunen?
U kunt ons financieel ondersteunen door een donatie te doen. Dit is mogelijk door direct een bedrag over te maken naar het volgende bankrekeningnummer: NL80 RABO 0307 9144 45. Voor specifieke projecten kunt u een concrete omschrijving van de projectnaam opvoeren bij het overboeken. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om via de betaalmethode mollie een bedrag te doneren. Deze betaalmogelijkheid vind u (eerdaags) onderaan deze pagina.

Waarom FlowRisen steunen?
Als stichting hebben we financien nodig om door te kunnen gaan met het organiseren van verschillende activiteiten die aansluiten op de roeping van God die wij hebben mogen ervaren. Deze roeping komt tot uiting in drie belangrijke pijlers:

     1. Getuigen
Getuigen door verschillende activiteiten te organiseren onder het motto “met jongeren voor jongeren”. Op verschillende manieren getuigen dat Jezus leeft.

     2. Eenheid
Interkerkelijk samenwerken met partijen om jongeren te betrekken bij het evangelie en jongeren de mogelijkheden te geven om uit te stappen in geloof.

     3. Herstel
Bijdragen aan een stuk herstel tussen enerzijds jongeren generaties in Christus, en anderzijds bijdragen aan een stuk herstel tussen een jongeren generatie en ouderen generatie in Christus.

Zodoende wordt AL het geld gebruikt voor: de weduwen/wezen, mensen en kinderen in nood, het ondersteunen van sprekers, het ondersteunen van jongeren die volledig in geloof leven, evangelisatie campagnes en evangelisatie projecten om andere mensen en christelijke instanties te bemoedigen en te ondersteunen.

*Verder kent FlowRisen een ANBI status. Dit houdt in dat uw giften fiscaal aftrekbaar zijn.