Activiteiten van FlowRisen

Lees hieronder door welke activiteten FlowRisen bijdraagt aan het uitdragen van het koninkrijk van Jezus op aarde.
FlowRisen Geloofsprojecten

FlowRisen biedt mensen, in het bijzonder jongeren, de kans om financiën aan te trekken om uit te stappen in hun geloofsmissie. Wij geloven dat we het van belang is dat iedereen in zijn door God gegeven roeping wandelt en daarmee het koninkrijk van God zich uitbreid op aarde. Daarom creëren we graag een financieel platform om dit mogelijk te maken.

Enthousiast geworden? Check dan nu de volgende link: http://www.flowrisen.nl/geloofsproject

Kingdom Bible School (KBS)

FlowRisen biedt een fantastische bijbelschool aan die mensen praktische sleutels geeft om te leven als een ambassadeur/discipel van Jezus Christus. Tijdens de FlowRisen Bible School worden verschillende onderwerpen besproken. Denk hierbij hoofzakelijk aan:

1. Bijbel interpretatie: Hoe kunnen we de bijbel op een respectvolle manier interpreteren.
2. Identiteit en autoriteit: burger worden en zijn van een hemels koninkrijk.
3. Leven in afhankelijkheid: wandelen op de beloftes van God.
4. De gaven van de Heilige Geest: Hoe ze te herkennen en toe te passen.
5. In overwinning leven: jouw potentie maximaal benutten en je positie innemen.
6. Een hoopvolle toekomst: Wat zijn Gods plannen voor onze toekomst.
7. Gods economie: Hoe werkt Gods economie.
8. Genezing en de bijbel: Wat zegt de bijbel over genezing?
9. De kerk van Jezus Christus: Hoe ziet de kerk van Jezus Christus eruit op basis van de bijbel?
10. Geestelijke groei en toewijding: Sleutels om dichtbij Jezus te leven en meer van Hem te ervaren.

Take Care Together Nederland (TCTN)

Samen met lokale kerken en christelijke organisaties willen we voor de weduwen, wezen, en mensen in armoede zorgen. Dit doen we middels verschillende projecten waar we in uitstappen. Together we take care!

Praise ArisePraise Arise is een initiatief vanuit Amsterdam met als verlangen om onze hoofdstad te zien veranderen door de glorie van God, om het licht van Jezus te verspreiden en de duisternis halt te roepen in Jezus naam. Tijdens Praise Arise hebben we tijd van aanbidding en gebed vanuit de tabernakel in Amsterdam. Na de gebed en aanbidding gaan we uit om te evangeliseren in het red light destrict om mensen voor de troon van God te brengen. Na afloop delen we getuigenissen met elkaar.

Iedere 2e zaterdag van de maand is er Praise Arise. Het adres is:
Oudezijds Voorburgwal 65, 1012 EK Amsterdam. Bekijk hieronder de uitnodiging:

Kom je graag is een keer langs? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Meedoen Praise Arise

Geloofsgroepen

Geloofsgroepen vormen het hart van FlowRisen. Als discipelen van Jezus willen we met elkaar aan tafel zitten met Jezus. Ofwel in zijn aanwezigheid zijn. Praktisch gezien betekent dit dat we bij elkaar komen om samen het woord van God in te gaan, samen te bidden voor elkaar en onze omgeving, en bovendien te luisteren naar wat God wil zeggen/doen en te genieten van Zijn aanwezigheid.

Heb jij behoefte aan een warm huis met mensen waar je jezelf kan zijn en je ei kwijt kan? Heb je bovendien behoefte aan verdieping in je relatie met God, of ben je gewoon geïnteresseerd in het geloof? Vul dan gerust het onderstaande contactformulier in. Een leider van FlowRisen neemt dan vrijblijvend contact met je op.

Geloofsgroep contactformulier


 

Jesus Outreach

Jesus Outreach is een initiatief en missie die gericht is op het  van Jezus in Nederland. Het verlangen hierbij is dat mensen gered worden en in de volheid van Jezus zullen leven. Jesus Outreach staat praktisch gezien voor samen God aanbidden, evangelisatie training, en vervolgens evangeliseren. Door met elkaar uit te stappen in de wereld geloven we dat mensen aangeraakt zullen worden en bemoedigd zullen worden door het evangelie in de vorm van bijvoorbeeld gebed en creatieve door de Heilige Geest geleide acties. Daarbij houden we rekening met de follow-up. Het is belangrijk dat mensen die hun hart aan Jezus geven naderhand in verbinding komen met een kerk en/of geloofsgroep bij hen in de buurt voor discipelschap. Uiteraard zal er vanuit FlowRisen ook contact onderhouden worden met mensen.

Ben jij enthousiast geworden over dit initiatief? Kom dan gerust eens kijken of doe mee. Laat het ons weten door hieronder het contactformulier in te vullen.

Meedoen Jesus Outreach


Wil je Jesus outreach uitnodigen bij jou in de buurt? 
Stuur dan graag een mail naar [email protected] 

Voorlichting en spreekbeurten

Graag geven wij spreekbeurten en/of voorlichting aan jongeren op basisscholen, middelbare scholen, en hoge scholen/universiteiten op basis van christelijke principes. Interesse? Stuur dan graag een mailtje naar [email protected] en we zullen spoedig met een reactie bij je terugkomen. 

Geloofsinspiratie platform

Een online-platform met toffe vlogs, blogs, en video’s die jouw verder helpen in je geloofsleven. Je kan je gratis registreren via de directe link: https://flowrisen.nl/inspiratie/registreren/

Hierna kan je direct exclusieve content bekijken en bovendien zelf toffe geloofscontent plaatsen om anderen te inspireren. 

 

FlowRisen uitnodigen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
wpChatIcon
Translate

Pin It on Pinterest

Share This