Activiteiten van FlowRisen

Lees hieronder met welke activiteiten FlowRisen bezig is om bij te dragen aan het koninkrijk van Jezus op aarde.
Praise ArisePraise Arise is een interkerkelijk initiatief vanuit Amsterdam met als verlangen om mensen in de hoofdstad te zien veranderen door een ontmoeting met of aanraking van Jezus. Dit door verschillende evangelisatiestijlen in de praktijk te brengen; zoals conversaties aangaan met mensen, bidden voor mensen (genezing, noden), profetische woorden delen voor mensen, e.d.. Tijdens Praise Arise is er eerst een tijd van ontmoeting, aanbidding en gebed vanuit de tabernakel in Amsterdam. Hierna gaat een groot gedeelte de straat op om het goede nieuws te delen in het red light district en de directe omgeving.  Na afloop delen we getuigenissen met elkaar, bidden we voor de mensen die we ontmoet hebben en verbinden/verwijzen we mensen die door willen leven met Jezus of geinteresseerd zijn in God met een kerk of andere Christelijke gemeenschap. 

Iedere 2e zaterdag van de maand is er Praise Arise.
Adres: 
Oudezijds Voorburgwal 65, 1012 EK Amsterdam.
Tijd: 12:00-17:00. 

Kom je graag een keer langs? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

[gravityform id=”8″ title=”true” description=”true”]

Jesus Outreach

Jesus Outreach is een initiatief om kerken of christelijke gemeenschappen te ondersteunen met evangelisatie. Het verlangen hierbij is dat Christenen gaan opstaan en schitteren en hierdoor vele mensen gered zullen worden en naar Gods woord gaan leven.  Jesus Outreach staat praktisch gezien voor samen God aanbidden, evangelisatie training, en vervolgens evangeliseren. Het doel hierbij is om Christenen praktische handvatten en ervaring mee te geven om zelf daadkrachtig het evangelie uit te dragen in hun dagelijks leven. 

Ben jij enthousiast geworden over dit initiatief? Kom dan gerust eens kijken of doe mee. Laat het ons weten door hieronder het contactformulier in te vullen.

[gravityform id=”9″ title=”true” description=”true”]

Wil je Jesus outreach uitnodigen bij jouw kerk of gemeenschap?
Stuur dan graag een mail naar [email protected] 

FlowRisen Geloofsprojecten

FlowRisen biedt mensen, in het bijzonder jongeren, de kans om financiën aan te trekken om uit te stappen in hun geloofsmissie. Wij geloven dat we het van belang is dat iedereen in zijn door God gegeven roeping wandelt en daarmee het koninkrijk van God zich uitbreid op aarde. Daarom creëren we graag een financieel platform om dit mogelijk te maken.

Enthousiast geworden? Check dan nu de volgende link: http://www.flowrisen.nl/geloofsproject

Evangelisatiegroepen

FlowRisen verbind je graag met en betrouwbare gemeenschap of groep die bestaat uit passievolle mensen die Jezus willen uitdragen bij jou in de buurt.  

 

Voorlichting en spreekbeurten

 Wij geven voorlichting en spreekbeurten over verschillende onderwerpen op basis van het evangelie van Jezus Christus. Heeft jouw groep of organisatie hier interesse voor? Stuur dan graag een mail naar [email protected] en we zullen spoedig met een reactie bij je terugkomen. 

Geloofsinspiratie platform

Een online-platform waarop je toffe vlogs, blogs, en video’s vind die jou verder helpen in je geloofsleven. Het geloofsinspiratieplatform kan je bekijken via de volgende link: www.geloofsinspiratie.nl.

 

[gravityform id=”11″]