Activiteiten van FlowRisen

Lees hieronder met welke activiteiten FlowRisen bezig is om bij te dragen aan het koninkrijk van Jezus op aarde.
Praise ArisePraise Arise is een interkerkelijk initiatief georganiseerd door FlowRisen dat ontstaan is vanuit hartje Amsterdam, in de rosse buurt. De naam ‘Praise Arise’ verklapt het al.

We verlangen dat Jezus wordt verhoogt in ons land en een ieder erkennen zal dat Jezus de weg en de waarheid is. Niet omdat het moet maar omdat het werkelijk voldoening geeft.

Tijdens een Praise Arise event nemen de we tijd met elkaar om God te aanbidden met de FlowRisen band, er is een spreker die vanuit de Bijbel een boodschap deelt, en we gaan met elkaar de straat op om de goede boodschap te delen. Een aantal mensen blijven achter om tijdens het evangeliseren te bidden.

Als je graag wil uitstappen met evangelisatie vanuit een veilige omgeving met enthousiaste mensen die jou graag ontmoeten, kom dan zeker is langs bij Praise Arise!

Klik hier om te bekijken wanneer de volgende Praise Arise plaatsvind en meld je gratis aan.

Heb je vragen/opmerkingen of wil je vrijwillig helpen bij Praise Arise? Mail dan graag naar info@flowrisen.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

 

Jesus Outreach

Jesus Outreach is een interkerkelijk initiatief om Christelijke groepen en/of gemeenschappen te ondersteunen op het gebied evangelisatie. Het verlangen hierbij is dat Christenen gaan opstaan en schitteren en hierdoor vele mensen gered zullen worden en uiteindelijk een discipel van Jezus Christus zullen worden. Jesus Outreach staat praktisch gezien voor een dag waarin de verschillende kernpunten naar voren komen.

1. Samen God aanbidden met de FlowRisen worship band (Gods aanwezigheid);
2. Training/Onderwijs over evangelisatie (toerusting);
3. Samen evangeliseren (uitstappen in geloof);
4. Samen getuigenissen delen en evalueren (elkaar bemoedigen en leren van elkaar).

Het doel van de Jesus Outreach is om Christenen te mobiliseren en activeren om te gaan evangeliseren. Samen met elkaar (mede-christenen) en individueel in het dagelijks leven.

Is jouw Christelijke gemeenschap enthousiast over een Jesus Outreach met FlowRisen? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@flowrisen.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

Evangelisatiegroepen

FlowRisen verbind je graag met een gemeenschap of groep bij jou in de omgeving die bestaat uit passievolle mensen die Jezus willen uitdragen. Ben je op zoek naar een evangelisatiegroep? Neem dan contact op met ons door een mail te sturen naar info@flowrisen.nl of door het onderstaande formulier in te vullen.

 

Onderwijs & Training voor evangelisatie

Wij geven Onderwijs en Training op het gebied van evangelisatie om Christelijke gemeenschappen toe te rusten. Hierbij staat de Bijbel centraal. Bovendien zullen praktische handvatten worden gegeven om aan de slag te gaan met evangelisatie.

Heeft jouw groep of gemeenschap hier interesse voor? Stuur dan graag een mail naar info@flowrisen.nl of vul het onderstaande contactformulier in. We zullen vervolgens spoedig bij je terugkomen met een reactie.

Geloofsinspiratie platform

Een online-platform om de belevingswereld van geloven in Jezus Christus op toegankelijke wijze terug te brengen (te adopteren) in de belevingswereld van mensen. In het bijzonder voor jongvolwassenen van 16-30 jaar. Hiervoor worden allerlei soorten content gedeeld via het platform waaronder blogs, vlogs, muziek e.d..

Het geloofsinspiratieplatform kan je bekijken via de volgende link: www.geloofsinspiratie.nl.

 

nl_NLNederlands

Pin It on Pinterest

Share This
FlowRisen

FlowRisen

Live life to the full with Christ.

I will be back soon

FlowRisen
Hi! Welkom op de website van flowrisen. Wil je contact met ons opnemen per chat, stuur ons dan een berichtje via facebook. Je gaat direct naar onze facebook pagina via de onderstaande knop.
Messenger